Dodano: 2010-07-27 12:00
Ja do Poznania bilety już mam :D bo akurat dla mnie Epica to nie lada gratka. Dla zainteresowanych - będą grali jeszcze w sierpniu w Stodole w Warszawie w ramach Open Mind Festival.
Ech... To żeby jeszcze Lacuna Coil się w Polsce pokazała to byłaby pełnia szczęścia.
Ten tekst staje się mrocznym łacińskim motto kiedy nie patrzysz.
Dodano: 2010-08-28 09:01
No i urwał się temat koncertu Epica a to już niedługo. Ja wybieram się na gig do Poznania i tym bardziej jestem uchachany, że razem z nimi zagra jeszcze ReVamp czyli nowa kapela Floor Jansen ( ex After Forever ) i Waldka Sorychty. Myślę, że zabawa będzie przednia i mam też nadzieję że Eskulap będzie trzeszczał w szwach. Poznaniacy nie zawiedzcie !!!
I am me, and that's what I will be...........
Dodano: 2010-08-28 11:22
| Gorgoth74 napisał(a): |
| No i urwał się temat koncertu Epica |
ale urwał !!!
ja po środowym koncercie vader mam chwilowy uraz do metalowych kapel grających na żywo więc sobie daruję wszystko w tym temacie w najbliższej przyszłości
Dodano: 2010-08-28 12:05
No i urwał się temat koncertu Epica a to już niedługo. Ja wybieram się na gig do Poznania i tym bardziej jestem uchachany, że razem z nimi zagra jeszcze ReVamp czyli nowa kapela Floor Jansen ( ex After Forever ) i Waldka Sorychty. Myślę, że zabawa będzie przednia i mam też nadzieję że Eskulap będzie trzeszczał w szwach. Poznaniacy nie zawiedzcie !!!
Dodano: 2010-08-28 14:07
Niestety czwartek to lipny termin, pewnie będę w delegacji.
Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.
Dodano: 2010-09-28 13:40
Może ktoś potrzebuje 2 bilety na czwartek w Eskulapie? Jeśli tak, proszę o PM :)
Dodano: 2010-09-30 14:01
W wyniku niemiłego splotu wydarzeń mam 2 bilety, przypadające na mnie jednego. Może ktoś chce się wybrać na jutrzejszy koncert do Katowic, lub odkupić bilety?
Dodano: 2010-09-30 19:04
Chciałam się wybrać na ten koncert... niestety, brak kasy :/
+Non Omnis Moriar+
Dodano: 2010-10-01 22:33
No i po koncercie. Tyle się czekało a tu łubu dubu i koniec. Hmm, najgorsze że tak samo szybko my przemijamy ale nie ma co się wprowadzać w zadumę a raczej pakować manatki i jutro do Krakowa na Tarję. A co do wczorajszego gigu to mi się bardzo podobało chociaż Epica nie jest wśród moich faworytów to koncerty dają naprawdę ostre. ReVamp też wypadł rewelacyjnie. Floor to spora kobitka ale jaki temperament.....Kto nie był niech żałuje.